3 Mar 2011

hot gile vc ni weyh.....

video

style gle sial...sume hot stuff la...hahah...

cte psl aku la lak an..pe gune aku wt blog klu xnk mempublisitikan muke aku ni an...hahaha

asalamualaikum....1st skly sy ingin mengucap kn syukur kpd-NYA akerana dgn limpah kurnianya kite dpt bertemu lg pd sesi kali ini...haha...pe bnd la aku merepek ni..ahhah..oke2...nme aku MUHAMMAD AIZUDDIN BIN MOHD ZAKI....hahah....aku ni jnis panas baran r dlo.....stat msok poli aku jdk slow keet la...oke ket....aku ni mmg pmls la.....at kls asek nk tdo je...aku klu stdy bnd yg xmlibatkan nombor ni mmg kompom aku tdo...klu de psl nombor je bru aku ley stdy..hahah....aku at poli ni xbnyk ngat kwn...bab aku ase da ckop da kwn2 aku skang ni.....aku wt blog ni ntok share psl life aku at poli ni.....bout study,friendship,love,teamwork,determination n so on.....haha...gelabah je an ttbe nk speakg...haha...da la english aku bersepah...lg mao speaking..haha..mmpi la weh....k la...korg bce la ae pe yg aku tulis ni...ahha...aku xtao nk tulis pe snanye..


   ni lah gmba aku..haha....aku single g au..hahahha......num 0129303677..haha

suai kenal ngn budak2 aku

aku ni jnis yg susa nk rapat.....bab aku cm seorang manusia yg seriyes....xske ckp bnd2 bodo....idop aku juz stdy p2 blik umah je..hahaha..ye ke?aku musykil gk ngn statement aku ni....anyway back 2 our bussiness...nk dijadikan cte la an aku at lam kls ni de la sayap kiri ngn kanan....de la 2 makhluk tuhan ni yg agk bolok ni...ktorg g mne2 mst bertige....smpai lecturer pon da nek menyampah gk r tgk muke ktorg...nk2 si hamster yg xabes2 kaco lecturer 2....yg sorg g xabes2 loyar buruk...ntah la knp dye x amek law,ley jdk lawyer...drpd dye amek civil ni an..hmm...oke la...perkenalkan:jeng jeng jeng

       oke...manusia ni nmenye ehsan...shahrul ehsan b jamaludin.....walaupun beliau nmpk bolok je,namun begitu beliau telah diangkat darjatnye oleh penduduk dka3c sbgai wakil kelas....dye ni bnyk men...p klu stdy,asgnmnt,test,quiz mst dye lenjan abes2,,....dye ni pon suke aja org cntoh pljr2 dye ialah zati,izati,izati samsudin,hantu gigi,X-MEN,si buih dan sebagainye....hahaha.....p dye ni susa ket nk ajk kwa bab klu dye da tdo 2 mmg harapan la....xya ckp la.....korg pna tgk x ikan paus  terdampar d tepian pantai???susa an nk alih ikan paus 2 at dlm air blk an...ha...cm2 la susa nyer nk kejot dye ni....aku ase at uma sewe dye ni alarm dye je yg bunyi...alarm dye yg kemain kuat 2 pon xmampu nk memebendung amarah beliau ni apabila dpt tdo....walaupon begitu,wa respect la ngn budk ni....dye stdy mmg kencang seyh....pikap gle....pointer mmg da pejam mate la nk KJ....tabik la sama lu......dye ni jnis yg back up mmb la....p2 dye cm plg baek la antare ktorg ber3....chop,info tambahan..esan ni da bpunye oke...so gul step over oke....






si bana at ats ni lak nme dye jai,pejai.....faizal rezza b razali.....walaupun nme ayah dye ngn eit sama iaitu razali namun diorang bukan adk beradik au...jan slh pam lak au.....hahaha...gmba ni telah memancarkan kredibiliti beliau sebagai  seorang pelakon yg berjaya pd mse dpn...np aku ckp cm2? ha...korg pnah tgk cte titanic x?ha...klu pna tgk korg mst egt an scene 'u jump,i jump'...haha...bab 2 aku ckp dye ni ley jdk plakon...haha..oke2....dye ni at kls bnyk men ni....p nota,asgnmnt dye wt....p dye xde la rajin cm esan....p dye ni otak pikap...so dye sng grab pe yg ktorg blaja....bana ni bnyk la aja aku...walaupon dye ni nmpk poyo je an bt still dye mmg student yg bgs....lecturer pon pna puji dye ni....dyee msok poli lmbt ket dr ktorg yg len p dye nyer poiter mmg cara la.....aku pon xbajet dye ley ltup pointer sem lps cm2....pe2 pon tabik la ngn ko jai....dye ni agk plyboi la....awek mmg xegt la bnyk nye......hahah...jan mara......p skang status dye aku xtao sngle ke kapel.....oke...lupe lak....jai ni klu korg nk tao an,walaupon korg pggl dye hamster sbnanye jai ni gangster weh......hahaha           


aku ase aku nsib bek la knl ngn dorg ni bab dorg ni jnis support mmb...xkesa la sp pon....dorg xsave la psl stdy ni...slgi ley aja dorg aja...pointr aku xde la cm dorg ni p ckop mkn la,xde fail...sume bab dorg la....dorg ni jnis mmb yg stie gk la kdg2..haha...pdhl mmg bgs....maen2 gk p stdy come first aan....at poli dorg la yg support aku...aku de prob sume dorg tlg......                                                                                       

3 march 2011

hahha.....aku dikejutkan oleh alarm yg sgt dahsyat pg td...hhahha....alarm mak aku snanyee......
'np ko xbgn lg?ko xg keje ke ari ni ha' begitulah ayt mak aku setelah ditapis oleh lembage penapisan bab de ayt yg xley dtulis bab de unsur berbaur keganasan..hoho....lalu,aku pon membawa hati yg duka lara ni ke toilet n lantas bersiap2 ntok menuju ke ofis...ye tmpt practcal snanye..p klu ckp keje cm bekerjaye ket.....
hahhaha......bngang je......

smpai2 je at opis an bos pggl msok bilik meeting..haha...da cm kne bai'ah da at lam blk 2...aku pon terkontang kanting cm cicak telan kapur barus..haha.....bos aku pon bebel2 tnpa pedoman at staf2 dye termasuk aku...haha..p aku lojik la kne bebl..de ke ptot drawing yg simple pon aku amek mse 2mggu nk siap...mmg xde la cte dye...haha..aku pon menadah tlinge mndgar stiap butir bicare dgn tenang....bak kate pepatah klu tkot dilambung ombak jgn berumah dtepi pantai..haha....snanye aku tng je bab aku da ciap snanye drawing aku p aku xg anta je lg..hahaha.....


berbalik kpd topik asal ye....aku snanye xtao nk tulis pe....p dak2 kls aku bebel ckp aku xnk bg dorg tgk blog aku...so aku wt la blog ni ntok dak kls aku oke.....baek an aku ni..hahaha.....lpe lak...esan,jai.semlm aku g lpk jap at uma sewe korg sem lps.....sume dak2 de.......ble korg nk trun ktn lpk2?sumbat doe....haha....p2 aku g men futsal ngn abg2 ofis aku lwn ngn dak mne tah.....haha...mng boh..aym sgt.....p aku sgt gembire ye minggu ni...np aku epi?ha...ni yg kte xtao....hahaha...nk tao gk?oke2....tgk bwh ket.........






MANCHESTER UNITED klh dkt CHELSEA bohhhhhhhhh..hahahah....2-1....adoy...np la aku xbet je ngn jai..klu x an free2 da dpt mcd...haha....oke la.....t la aku msok cte len...bab aku da jnji ngn seseorang yg pna jdk seseorang at aku yg aku nk tulis psl dye......to dat sum1 please tggo jap ae......tanx